ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

1. ПРЕДМЕТ

Настоящият документ представлява общите условия на Балеви Груп ООД, с които се регламентират условията на ползване на balevibrands.eu/new/ сключването на договор за покупко-продажба с Продавача, политиката за бисквитките и политиката за личните данни.

 2. ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

„Балеви груп“ ООД е създадена през 2011 г. Фирмата се занимава с внос и търговия на едро на бързооборотни стоки, разполага със собствена складова база, транспорт и логистика. Balevi Brands е търговска онлайн платформа на фирма Балеви груп.

Данни за кореспонденция:

Наименование: „Балеви груп“ ООД

ЕИК: 201456464

Адрес на регистрация: 4003 гр. Пловдив, ул. Н. Караджов 5

тел:

e-mail: info@balevibrands.eu 

3. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

Купувачът заявява желанието си да поръча и купи Стока през Сайта като направи Поръчка по електронен път или по телефона и която съответно се регистрира от самия него.

BALEVIBRANDS изпраща уведомление до Купувача. Това уведомление прави по електронен път (имейл) или по телефона.

Всяко използване на Сайта означава, че Вие сте се запознали внимателно с общите условия и сте се съгласили да ги спазвате.

4. ПОРЪЧКА

Купувачът може да прави Поръчки на Сайта чрез добавянето на желаните Продукти за покупки, следвайки стъпките, указани в Сайта.

Добавена в Кошницата Стока може да бъде закупена, ако е налична. Добавянето на Стока в Кошницата, без Поръчката да бъде приключена, не води до регистрацията на поръчката и автоматичното запазване на Стоката.

Купувачът се задължава и отговаря за това всички данни, които е предоставил на BaleviBrands във връзка с Поръчката, да са верни.

5. ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на BaleviBrands при ползване от него на Сайта.

BaleviBrands уведомява, че предоставените от Потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и/или промоционални цели.

6. ПЛАЩАНЕ

Цените на Стоките, обявени в Сайта, са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото българско законодателство.

Цената и начинът на плащане са посочени във всяка Поръчка.

Към настоящия момент е възможно заплащане единствено чрез опция „Наложен платеж чрез пощенски паричен превод“.

7. ДОСТАВКА

Продавачът осъществява доставка на поръчаните и закупени Продукти чрез куриерска фирма до адрес или офис на куриерската фирма-  BaleviBrands не носи отговорност за некоректно въведена или подадена от страна на Потребителя информация относно адрес на доставка.

Продавачът осигурява подходящото опаковане на Продуктите и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас чрез някой от посочените на Сайта начини и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

8. ВРЪЩАНЕ

Всяка закупена стока от онлайн магазина на BaleviBrands, подлежи на връщане в 10 дневен срок от получаването й от Клиента. Продукта Трябва да бъде в приличен търговски вид, да не е нарушена неговата цялост със запазена опаковка и етикет.

Продукти, неотговарящи на горните условия, не подлежат на замяна и връщане.

При замяна на стока всички куриерски разходи са за сметка на Клиента.

Comments are closed.